Follow by Email

Wednesday, 15 May 2013

SELAMAT HARI GURU!!!!
Assalamualaikum sumee... :)
hari nie 16/may/2013...
hari ape yerk....
metylaa hari guru!!!!!
igat lagi, dulu time sekolah rendah, time hari guru nie laaa g skulah penuh beg zati dengan hadiah...
hehehehe...
klu kat skulah tu ada 20 org cikgu....20 bungkusan hadiah la zati bwak g hadiah...
hehehehee...
best sgt dlu-dlu bgi cikgu hadiah...
hehehehe
pada semua cikgu-cikgu zati selamat hari guru...
terima kasih cikgu sebap da bertungkus-lumus mengajar zati sampai zati ada kat menara gading skunk .... :')
Tiada guru, siapalah zati...
tanpa cikgu, sapa lah zati nie, 
tanpa cikgu juga zati tidak akan bergelar mahasiswa skunk nie...
hope cikgu halalkan segala ilmu-ilmu yang cikgu-cikgu da pernah bgi....
zati rinduu sgt kat cikgu-cikgu sume...... :'(
Doakan kejayaan zati hingga zati dapat membalaz segala jasa cikgu-cikgu....
dan insyaAllah suatu ari nnty zati jugak nak jdi seorang pendidik.... :)


selamat hari guru jugak untuk my belevoed person ( Muhammad Adhwa Yunus) yang bakal menjadi seorang pendidik suatu hari nanti...
pesanan untuk dye: Belajar betul-betul dan jadilah seorang pendidik yang mendidik anak muridmu dengan dedikasi dan penuh kasih sayang. :)
zati akan support awk dari belakang...
i always with u dear.. ( I LOVE U)


itu je entry zati utnuk hari nie...
gud nite n sweet dreams....
Assalamualaikum...
Nurulizzati :)








No comments:

Post a Comment