Follow by Email

Sunday, 17 June 2012

ASSALAMUALAIKUN~~~~

HAI SUME.......

boring sgt2 petang2 cam nihhh.... nak stdy bukan masuk pun, so zati g la update binatang nihhh...
urmmm ari nie berape ari bualn ek kwn2,,,urmmm 17/6/2012...bersamaan 27 rejab....
kwn2 puase x ari nihh??? hehehe....klu yg berpuase 2 bgusla zati ucapkan selamat berbuke puase...
hehehehehe....
urmmm eh....esk 18/6/2012...eh sok zati da strt exam la....arghhh cam ne nihhh....(gemik je)
urmmm lek2 sudaa....xyah tension2 xyah stress...cool jerk...hehehehe
ceh2 zati nihh mcm  da ciap stdy je gaye nye...padahal hampeh...asyik tdo jerk....
hehehehe.......
urmmm for my cosmate sume gud luck k...wat yang terbaek untuk exam kali nihhh...okey!!! :)))
jgn jadi mcm zati nihhh..... "terlampau rajin"....(pepaham je la contra dye pe)
hehehe....urmmmm.....

ISNIN (18/6/2012) = AMALI KIMIA AM
SELASA(19/2/2012)=GENETIK 
RABU(20/2/2012)=KIMIA AM II
JUMAAT(22/6/2012)=ASAS BIOLOGY MOLEKULE
SELASA(26/6/2012)=KAHWIN(2)....AHAHAHA(PEPAHAM JE LA)

Ermmm nie je la jadual zati untuk exam nih....
parah sgt!!!....huhuhu...tpi klu da prepera awl INsyaAllah sumenye okey......
Kwan2 sye sume kuat stdy, gerenti dye orng ley jwab.... cme zati nie je xtaw ley jwab or x....
hehehehehe.....
pepehal pun zati akan cube sedaya upaya yang terbaik....:)))

CHAYOK!!! CHAYOK!!!....

okey 2 je la...zati nak ngk cite...boshan...hehehe...

Misc Nurul...


Friday, 15 June 2012

ASSALAMUALAIKUM................


Hey!!! :)))

Urmmm rasenye da lamekan zati x update binatang nihhh....
huhuhu...urmmm byasela zati busy stdyla( stdy la sngat kan).....
okey~ hari isnin nie zati da strt exam da....
huh...berdebar rasenye...harap2 Allah bgi zati petunjuk la sepanjang zati jwab exam nnty.....
zati da lakukan yang terbaek, InsyaAllah zati akan wat yang terbaik demi my mom, my mom n x lupe for my schorlearnship JPA..... :))
Chayok!! Chayok!!!....


Sepanjang zati stdu week nie, mmg sangat tension..huhuhu...pening asenye nak stdy subjek Biology nihhh....
Bukan senang yee kwan2 nak menempuhi perjuangan dalam cos zati nie nihh....
urmmm cos nie bley termasuk kos kritikal selepas Medic n Farmasi.....
urmmm kos kritikal 2 bermaksud Nyawa2 ikan je la kan....(ahahaha)....

urmmm okey la zati nak sumbung stdy lgi....
nnty zati sambung berchot chet lgi...
okey byebye... :)))

Misc Nurul...
(stdy Mood)