Follow by Email

Monday, 6 May 2013

Hai semua orang...
hehehehe....
eh2...terlupe plak...
Assalamualaikum....
asenye da lame zati x update kan blog nie...
blog nie pun zati ngok da bersawang + bercendawan da...
hehehehehe...

Hari nie zati nak kongsi something nagn korang...
kongsi Ape ye...
luangkan la mase korang bace artikle kat link nie....


bace taw...
klu korang bace, zati xtaw la ape yg korang ase...
sbp mentaliti seseorang nie x same...
hehehehehe...
klu zati kuat taching so zati nngis.. :'(
hehehe mnje tol kan zati nie...gedik pon ade...
hehehe..
k la sampai cni je kot untuk malam nie...
bace taw jgn x bce...
k bye...
Assalamualaikum :)

2 comments:

  1. nak menangis aku bila aku masuk dlm blog ko ni...
    aku nampak blog ko ni dah berkulat umpama ko culture tisu tumbuhan tp kulat yg tumbuh... mcm tu lah jdnya...

    ReplyDelete
  2. hahahaha bengong laa ko....
    aku da bagi da sembur daa kulat2 tu dengn racun,,,,
    da x berkulat da skunk...hehehehe :)

    ReplyDelete